ЗА НАС
Нашата фабрика се простира на површина од 70 000m2 простор и околи 11 000m2 погони и други помошни простории.

Наши главни производи се: столици, маси и паркет производи од најквалитетна бука.

Ние имаме работно искуство и традиција повеќе од 50 години.

Специјализирани сме за производство на криви елементи од буково дрво и имаме целосно заокружен технолошки процес.